Zakelijke Training

 Zakelijke Trainingen


Waarom een persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie training?

Een team betekent verschillende individuen met allemaal eigen kwaliteiten, persoonlijkheden, ideeën, ervaringen die je samen wilt laten werken. Een goed samenwerkend team van werknemers in een bedrijf houdt in dat de individuen elkaar aanvullen, ondersteunen en dat je gebruikt maakt van elkaars kwaliteiten waardoor er synergie plaatsvindt.

Helaas is dit niet altijd het geval doordat er bijvoorbeeld onbegrip is hoe een ander de dingen doet of dat er geen optimaal gebruik wordt gemaakt van de aanwezige talenten. Ook kan het soms zijn dat het gezamenlijk doel van het team niet helder is.


Communicatie is een complex gegeven. Het lastige is dat wanneer je overtuigd bent dat je een boodschap juist hebt overgebracht, kan de ontvanger er iets geheel anders van hebben gemaakt.

Tijdens de training leren de teamleden hoe hun eigen communicatie plaatsvindt en hoe de ander het doet. Je neemt jezelf namelijk altijd mee in de communicatie. Doordat ze in de training leren hoe deze processen werken, kunnen ze veel beter op elkaar afstemmen en zal dit uiteindelijk ten goede komen voor de onderlinge communicatie en samenwerking in het team.


In een training (her)ontdekken ze hun kwaliteiten en drijfveren waardoor ieder teamlid weer in zijn volledige potentie kan staan, meer zelfvertrouwen ervaart terwijl er onderling meer respect en waardering is voor elkaars talenten en inbreng.


Goede onderlinge communicatie tussen, samenwerking en bewustwording van de kwaliteiten en drijfveren van de teamleden zullen zich vertalen in een hogere productiviteit, meer werkplezier, minder stress en minder ziekteverzuim in het bedrijf.


Ieder persoon is uniek en zo ook elk team. Samen kijken we wat uw team nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en zijn doelen te behalen.


Alios Teque biedt bedrijven maatwerk zakelijke trainingen aan. Een speciaal ontworpen trainingsprogramma voor uw bedrijf dat past in wat uw team nodig heeft.


Bent u nieuwsgierig geworden wat Alios Teque voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Mail of bel 06 26336 023Elke dag iets leren is kennis.

Elke dag iets loslaten is wijsheid.