Zakelijke Coaching

 Zakelijke CoachingWaarom coaching voor je werknemers?

Niet alleen bedrijven kennen periodes van ups en downs. Ook werknemers ervaren dat  in hun persoonlijk leven of op hun werk. Hoe zorg je dan als  werkgever dat je werknemers optimaal blijft functioneren op de werkvloer?


Een coaching traject voor werknemers heeft een positieve invloed op hun werkprestaties, communicatievaardigheden, zorgt voor grotere tevredenheid op de werkvloer en meer gemotiveerde werknemers.


Visie

Alios Teque is ervan overtuigd dat ontwikkeling van je werknemers, teams of afdelingen één van de belangrijkste factoren is van een succesvolle bedrijf.

Het vermogen jezelf te ontwikkelen is een belangrijke factor voor het verloop van succes. Of dit nu succes is op het persoonlijk vlak of op het werk. Succes kent namelijk vele vormen. Elke investering in je medewerkers is daarmee een potentiële investering in betere bedrijfsresultaten


Onder professionele begeleiding werken je medewerkers aan thema’s die hen belemmeren en (her)ontdekken ze de kwaliteiten die hun verder helpen. Inzicht hierin helpt de werknemer om de eerste stappen te zetten om zijn doelen op het werk (of in zijn persoonlijk leven) te bereiken.Nieuwsgierig geworden wat coaching of training voor uw werknemers kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Mail of bel 06 26336023


Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen.

Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen.

Geef me het inzicht om het verschil tussen beiden te zien.


-Fransiscus van Assisi-