Over mij


Linh Furstner - Personal Coach & NLP trainer


Persoonlijke ontwikkeling is een begrip dat vaak geïnterpreteerd wordt als nog meer vergaren van kennis en vaardigheden. Voor mij betekent persoonlijke ontwikkeling ook jezelf ont-wikkelen, je ontdoen van allerlei ideeën, verwachtingen en overtuigingen die je over jezelf hebt. Zodat je weer in contact komt met je kern van waaruit je weer in verbinding kunt komen met de ander.


Afgelopen jaren heb ik veel aan mijn persoonlijke ontwikkeling gedaan. Vroeger had ik bijvoorbeeld de overtuiging, ik moet een perfecte moeder, vrouw en werknemer zijn. Dit bracht veel stress, onzekerheid en onrust met zich mee. Door aan de slag te gaan met deze overtuiging ervaar ik nu veel meer rust en vertrouwen in mijzelf. 


Door aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken heb ik ontdekt wat werkelijk mijn passie is, waar ik blij van word en me te richten op wat ik wil in plaats van wat ik niet wil.


Coaching is voor mij als op reis gaan, maar dan een innerlijke reis. Een ontdekkingstocht in jezelf om positieve veranderingen tot stand te brengen met als bestemming het bereiken van je doelen.


In mijn werk, als personal coach en trainer, houd ik je een spiegel voor zodat jij kunt ontdekken welke ideeën, verwachtingen en overtuigingen jij over jezelf hebt en hoe dit op onbewust niveau van invloed is op je gedrag.

Is het nu tijd om op ontdekkingstocht te gaan? Jij bent diegene die bepaald of het nu de tijd is om de eerste stap te zetten.

“Ouder worden gaat vanzelf, persoonlijke groei en ontwikkeling is een keuze” 


Achtergrond

Ik ben Linh Furstner (1978), getrouwd en mijn man en ik hebben samen 3 kinderen. Na mijn universitaire opleiding Internationale economie ben ik met bevlogenheid in het voortgezet onderwijs gaan werken. Mijn nieuwsgierigheid en interesse in communicatie (met jezelf en de ander) hebben mij doen besluiten om mijn eigen bedrijf op te richten dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.


Vanuit mijn coaching en trainingsbedrijf Alios Teque –Jezelf en de Ander- werk ik op basis van de overtuiging: “Een betere en mooiere wereld begint bij jezelf” 


Ik ben internationaal gecertificeerd NLP trainer en persoonlijk begeleider. Mijn achtergrond, analytisch denkvermogen, betrokkenheid, nieuwsgierigheid en mijn liefde voor reizen zowel over de wereld als de innerlijke reis, reiken mij gereedschappen aan om mensen van binnenuit in beweging te brengen.


Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor u persoonlijk of zakelijk kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Mail of bel 06 26336023

Linh Furstner


De kunst van het leven

combineert loslaten en vastklampen


-Henry Ellis-