Persoonlijke Training

 Training in persoonlijke ontwikkeling en effectieve   communicatie


"Ouder worden gaat vanzelf, persoonlijke groei en ontwikkeling is een keuze"


Je kunt op verschillende manieren er voor kiezen om aan je persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie te werken. Dit kan je doen door met een persoonlijke coach aan de slag te gaan of door een training te volgen.


Waarom zou je voor een training in persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie kiezen?


Boeddha zei al: "je leert het meest van je vijanden". Niet dat je medecursisten je vijanden zijn, maar je kunt wel heel veel van ze leren. Zij doen namelijk de dingen anders dan dat jij het doet. Hierdoor hoor en zie je dingen van hun waar jij niet aan zou hebben gedacht. Door ervaringen en inzichten met elkaar te delen, vergroot je je leerervaringen. Immers “sharing is growing”.


Communicatie is een complex gegeven. Het lastige is dat wanneer je overtuigd bent dat je een boodschap juist hebt overgebracht, kan de ontvanger er iets geheel anders van hebben gemaakt. Tijdens de training ontdek je hoe jouw manier van communiceren is en hoe een ander dat doet.


Door te kiezen om aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie te werken, kies je er voor om in je volledige potentie te staan, om echt vanuit je kern het contact met anderen aan te gaan. In elke relatie, of dat nu een persoonlijke, vriendschappelijke of werkrelatie is, neem je jezelf mee en hoe mooi zou het zijn als je dan vanuit je kern de verbinding kunt maken met de ander?


Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie zal ervoor zorgen dat je meer contact, plezier, verbinding en balans zult ervaren in verschillende facetten van je leven.Ben je benieuwd wat een training in persoonlijke ontwikkeling en effectieve  communicatie of coaching voor jou kan betekenen? mail of bel me gerust op

06 26336023.Elke dag iets leren is kennis.

Elke dag iets loslaten is wijsheid.