Persoonlijke Coaching

Persoonlijke CoachingWaarom coaching?

Alios Teque ziet personal coaching als een investering in jezelf. Door aan je persoonlijke ontwikkeling en groei te werken zul je positieve veranderingen brengen in je leven en daardoor meer plezier, vreugde, rust en energie ervaren in alle facetten van je leven.


Middels coaching werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, betere communicatie in je relaties (en met jezelf), het bereiken van je doelen en het veranderen van negatieve gewoontes en patronen.Visie coaching

Bij Alios Teque staat coaching voor het maken van een innerlijke beweging. Een beweging die vanbinnen uit plaatsvindt en zich naar buiten manifesteert. 

Het gaat bij coaching om het ontdekken van je potenties, je doelen in het leven. Door in contact te komen met je wezenlijke potentie en je te verbinden aan je doelen kun je veranderingen tot stand brengen die je helpen om deze te bereiken.Werkwijze

Alios Teque werkt vanuit de filosofie dat alle hulpbronnen, kwaliteiten en antwoorden in jezelf aanwezig zijn. Tijdens de coaching ga je op ontdekkingsreis door jezelf, waarbij de coach je begeleidt om je eigen oplossingen te vinden en (her)ontdekken van je kwaliteiten.


Tijdens de coaching nodig ik je uit om te onderzoeken hoe jouw interne communicatieproces werkt. Hoe komt het dat jij de dingen doet zoals jij ze doet? Je wordt je meer bewust van de onbewuste processen die bij jou een rol spelen. Inzicht hierin helpt je om de eerste stappen te zetten om je doelen te bereiken.


Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen. En als je het anders wilt doen, dan kan dat!


Belangrijk in coaching is dat je je prettig en veilig voelt om te kunnen praten, voelen en handelen. Wanneer jij het gevoel hebt dat het ‘klikt’ tussen ons, kunnen we samen gaan kijken naar het probleem en/of thema dat speelt en vervolgens onderzoeken welke oplossingen het beste voor jou werkt.Ben je nieuwsgierig geworden wat persoonlijke coaching voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Mail of bel 06 26336023

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen.

Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen.

Geef me het inzicht om het verschil tussen beiden te zien.


-Fransiscus van Assisi-