Klankschaaltherapie
Klankschaaltherapie

Klankschaaltherapie bij praktijk Alios Teque


Voor klankschaaltherapie bent u bij praktijk Alios Teque van harte welkom. Vanuit mijn praktijk verzorg ik therapie en massage met klankschalen waarbij er gebruik wordt gemaakt van trillingen. Dit heeft een helende werking op het lichaam waarbij eventuele blokkades opgelost kunnen worden. De energiebanen kunnen daardoor weer vrijuit stromen waardoor de balans in het lichaam wordt hersteld. Voor klankschaaltherapie sta ik dan ook graag voor u klaar.


Een goede mentale en lichamelijke balans zorgt ervoor dat we ons energiek en lekker in ons vel voelen. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Door verschillende blokkades kunnen de energiebanen die door ons lichaam lopen geblokkeerd en verstoort raken. Dit kan veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan langdurige spanningen, stress of trauma.


Deze negatieve energie wordt opgeslagen in het lichaam, en kan op den duur diverse klachten veroorzaken. Dit kan mentaal zijn, maar in een later stadium ook lichamelijk. Voorbeelden van klachten die veroorzaakt worden door lichamelijke blokkades zijn slapeloosheid, chronische vermoeidheid en hoofdpijn. Met klankschaaltherapie is dit op een effectieve manier op te lossen. Daarbij maak ik gebruik van klankschalen die op het lichaam worden geplaatst.

Klankschaaltherapie bij lichamelijke en emotionele blokkades

De trillingen die afkomstig zijn van de schalen, worden geleid door het water wat zich in het lichaam bevindt. Ons lichaam bestaat namelijk voor een groot deel uit vocht. Door toedoen van deze trillingen en vibraties, worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven. Deze blokkades belemmeren de energiebanen in ons lichaam om vrijuit te kunnen stromen. Klankschaaltherapie kan er ook voor zorgen dat bepaalde emoties loskomen en weer vrij kunnen stromen.

Bijvoorbeeld als u hinder ondervindt van onverwerkte emoties door een gebeurtenis uit het verleden. Klankschaaltherapie is een zachte manier van heling en heeft een positieve invloed op uw welzijn. Niet alleen op lichamelijk gebied, maar ook mentaal en emotioneel. Klankschaaltherapie wordt daarom ook wel ingezet als ontspannende massage. Het herstelt de innerlijke rust en stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast herstelt klankschaaltherapie de balans in het lichaam, verbetert het de concentratie en ondersteunt het een goede nachtrust. Voor klankschaaltherapie bent u bij praktijk Alios Teque dan ook van harte welkom.

Naast klankschaaltherapie bent u bij praktijk Alios Teque ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een coach in Alkmaar. Mijn coaching kan zowel zakelijk als particulier worden ingezet. Ook voor NLP in de omgeving van Alkmaar sta ik graag voor u klaar. Deze manier van coaching levert een positieve bijdrage aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in klankschaaltherapie?